REGLAMENT

1- La present cursa es desenvoluparà al circuit urbà totalment pla situat a la localitat de Barbens a partir de les 16:30 h de la tarda i per l’odre de categories anunciat. L'horari de les curses per categories és aproximat i es pot modificar si l'organització ho creu necessari. Els dorsals es repartiran fins a 30 minuts abans del inici de la prova segons categoria.

2- Podran participar tots els atletes que hagin realitzat la inscripció pertinent, compleixin i acceptin la normativa de la cursa i de l'organització.

3- Per cada categoria menys la categories Parvulets, Cigronets es realitzaran curses femenines i masculines, començant per la femenina i amb un màxim de 30 persones per cursa per raons de l'espai, cronometratge i del traçat del circuït. En cas de poca participació en alguna cursa s'ajuntaran categoria masculina i femenina. L'ordre de les curses no variarà.

4- Les inscripcions de totes les categories  són gratuïtes. per raons d'organització les inscripcions es tancaran el dijous 24 d'octubre. El mateix dia de la competició no es faran inscripcions.

5- Al finalitzar cada cursa s'obsequiarà als participants amb berenar i després de la darrera cursa s'entregaran els premis corresponents segons classificació. Obsequi d’un pernil al corredor i corredora que faci el millor temps de tota la milla. També hi haurà un certificat de participació, telemàtic, a www.inscripcions.cat. Els corredors/es tenen servei de dutxa a les piscines municipals.

6- L'organització no es fa responsable de cap tipus d'accident, danys morals o físics, durant el transcurs de la cursa. La participació lliure i voluntària en aquesta cursa, implica la total acceptació del present reglament. La cursa es podria suspendre el mateix dia per motius de força major si la organització ho creu oportú. Tot allò no disposat en aquest reglament serà resolt per la Organització de la Prova.

Per més informació: correpoma@gmail.com o a www.facebook.com/millacorrepoma.  

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon

Ajuntament de Barbens

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now